Dopisování s děvčaty

Dopisování s děvčaty

Anotace: ...

Denisa

 

Navrhl jsem Denise,
ať mi něco napíše,
neváhala napsala,
večer mi zas nedala.

 

Smutně koukám na psaní,
k slzám mě to dohání,
unikla mi větička,
že prý nechce zajíčka.

 

Lenka


Čtu si dopis od Lenky,
prý mi sáhne pod trenky,
znám já její vtipy,
ví, že nosím slipy.

 

Též ji sdělím novinku,
rád ji sundám sukýnku,
doplnit však musím,
že se jistě vzruším.

 

Jana


Jana též mi psala psaní,
slíbila mi milování,
prožijeme sladkou chvíli,
ocení pak moji píli.

 

Osud ale mění plány,
přišli za ni hned dva páni,
venku čeká mercedeska,
promiň, přišla esemeska.

Autor Psavec, 28.11.2015
Přečteno 277x
Tipy 8
Poslední tipující: Akrij8, Jeněcovevzduchukrásného, Květka Š., MARKO, Frr, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí