Chytrá babka

Chytrá babka

Anotace: Sázka ne velikost nevyšla.

Rozhodla se babička,
pro křepelčí vajíčka,
kupuje je potají,
tak to babky dělají.

 

Ukrývá je v kredenci,
děda zas má potenci,
radostí mu svítí zrak,
prý se modlil za zázrak.

 

Květa, co má nanic strejce,
sehnala si pštrosí vejce,
nestoupla však potence,
proto hledá milence.

Autor Psavec, 02.12.2015
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: Akrij8, A42, MARKO, Nikita44, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí