žiadne výhovorky

žiadne výhovorky

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=cgqOSCgc8xc

jedného dňa to príde
budem vo svojom byte
a tieto neprestávajúce
stále častejšie záchvaty paniky
ma zničia
cíti to aj kornélius
začína skučať v nezvyčajných intervaloch
a budí susedov bežne o tretej ráno
to mám za sebou už druhú kávu
spočítaných tisícdeväťstosedemdesiatdva hviezd
od začiatku roka

 

spím málo hodín
každý sen
je nočná mora
Red John a ja
sme najlepší priatelia
spoločne zmývame krv z našich rúk
a šiat
lepšie to býva len
keď sedím
pri smrteľnej posteli
              chinaskiho
a žiadam ho o autogram

 

inak je všetko
stratené
sny aj bdenie aj tie nočné telefonáty
plné opileckých vyznaní,
existencia, spomienky
staré zožltnuté lístky
do ZOO Bojnice
rovnako
zožltnuté listy
s podpisom
ľúbim ťa láska
dávno stratené
škrabance na chrbte
stratené túžby mladosti
na nové niet času

             blackout

 

 

Autor maliska, 11.01.2016
Přečteno 435x
Tipy 21
Poslední tipující: adaj, enigman, Lagedama, Akrij8, Pamína, Martinecka23, Jort, AndreaM, Frr, Elisa K., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bez řečí...

20.01.2016 00:04:48 | enigman

si můj poslední supertip, skoro mě to až dojímá. kdybych mohla vsadit já, vsadim na tebe, amigo. a tvojí výhru obrečim potichu. .))

17.01.2016 21:33:46 | Lagedama

poslední?

18.01.2016 17:52:33 | maliska

na márne kúsky ...

12.01.2016 10:38:26 | maryshka

na cucky

12.01.2016 14:46:43 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí