Má nejdražší! (koupel)

Má nejdražší! (koupel)

Anotace: ...

Koupeš se mezi diamanty slané vody
piješ červené a kouříš přepych
jsi tak zfetovaná kapitalistickým dýmem
chceš se blyštit? chápu to!
zahazuješ květinu koupenou klišovitě z lásky
koupenou za poslední drobný
tvé holé nohy v dopitých láhvích
co tě vedou k polární záři
jsem tvým bílým koněm v poušti
dusím se výčitkami zapálených růží
dohořívá ti cigareta zatímco mě inkoust
stále se koupeš mezi diamanty slané vody
a já? zůstal sám s poezií
a s tím nic co jsem ti nabídl

Autor Jayra, 17.01.2016
Přečteno 305x
Tipy 15
Poslední tipující: Jort, jitoush, Nikita44, Frr, bogen, hanele m., AndreaM, Akrij8, Amonasr, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poprvé jsem četla:
a s tím co jsem ti nenabídl
až pak jsem si všimla že čtu blbě :o)

17.01.2016 21:21:09 | hanele m.

Působivé :-) ST

17.01.2016 21:00:27 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí