Šílená hlava

Šílená hlava

Anotace: Blábol jedné hlavy...

Když nezblázním se dnes, tak zblázním se zítra,
v hlavě mám zmatek, myšlenky jak vítr,
bolení hlavy,mámení,sotva dech,
mám jich snad stovky, těch šílených myšlenek,
tiše buď, mlč, už radši nemysli,
slyšíš tak nešil, Tvé divné výmysly,
blabla a bla, pořád jen meleš,
už mám toho dost, už mě fakt se*eš,
pusť ke slovu toho, kdo Tobě vládne,
je to má duše, ta ví, co je správné,
tak uklidni se a ztiš svá slova nebo zabiješ nás oba (obě)..
Autor Marsinka, 26.01.2016
Přečteno 321x
Tipy 7
Poslední tipující: vodnař, JSJ, Donatien A. Filie, Jort, boneslash, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdyby jen stovky...

26.01.2016 13:02:25 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí