Na nejvyšší úrovni

Na nejvyšší úrovni

Anotace: ..

Znám milion věcí

putující nekonečným snem.

Ochránit nás můžeš

jen hbitým výpadem.

 

Snažíš se na vlně utéct

jak nejdál umíš.

Však paprsek slunce zachytí pnutí

a vytáhne výš.

 

Zmatena úžasem stavíš se na nohy.

Nechápeš, jaké síly ti pomohly.

 

Čekám na tebe.

Bdím tvé sny.

 

Žijeme jednou,

tak hltej naše dny.

 

Velký vůz startuje ke hvězdám.

Slib spoutaný důvěrou letí k nám.

 

Plníš ho podstatou,

zaséváš základy.

Procházíš proměnou,

přetékáš nápady.

 

Byl to boj nebo proces obchodní?

Skončil.

Ale na nejvyšší úrovni.

Autor darek, 04.02.2016
Přečteno 244x
Tipy 1
Poslední tipující: Zbynislaw Thinkiewicz
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí