Byl bych raděj, abych nemusel vyplout, aby u nás doma byl klidný přístav

Byl bych raděj, abych nemusel vyplout, aby u nás doma byl klidný přístav

Až ozve se hlas z hůry, až dotkne se mého srdce,
pak budu míti dláto v ruce, tmelu více,
a i kdyby vypli světlo, zapálím si svíce, a budu Archu stavět dále,
pak přál bych si odplout do klidu, kde lidé neznají zloby, války,
kde vane mírný vánek, bez atomových válek,
kde lidé jsou rozumní a lidčejští,
však dosti psaní, musí stavět loď,
abych stihl pozvat všechny co chtějí nastoupit,
co se nechtějí utopit.

Kdo chce ještě nastoupit, místa jsou stále volná - foto a video pod mojí nabýtkou :-)


https://www.facebook.com/tomas.plachta.754
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 18.02.2016
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

TVÉMU DÍLU ZDAR, JENE-NOE:-D*

18.02.2016 20:56:24 | Frr

Děkuji Ti, potěšilo :-)

19.02.2016 11:34:14 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí