Princezna

Princezna

Princezna 

 

 

Princezno snící 

v iluzi kroužíš

posečkej chvíli  stůj!

Otevři oči  kolem se točí  

utíká život tvůj

 

Princezno snící

na křídlech přání

s nadějí věčnou do skonání

a láskou vřelou pro své milé

uchraň sobě vzácné chvíle

 

S duchem nezdolným a smělým

zdobeným pokorou a pílí

přemůžeš temnotu černou

a přivítáš den bílý

 

Princezno snící

probuď se jen

už svítá  je den!

 

 

 

 

Autor Móny, 13.03.2016
Přečteno 419x
Tipy 6
Poslední tipující: bogen, Jin&Jang, kudlankaW, Amonasr, Jort
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...krásně ten text plyne a je pozitivní, líbí se mi ST..;-)

13.03.2016 18:57:42 | bogen

Děkuji...taky miluji pozitivní...i když...:-)

14.03.2016 07:14:12 | Móny

...je to pozitivní, ale ne naivní nebo hloupé...;-)

14.03.2016 13:32:09 | bogen

:-)...

14.03.2016 14:49:50 | Móny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí