Samota vědomí

Samota vědomí

Samota vědomí 

 

 

zpět do samoty

v baráku vědomí

kde žádný čas  jen myšlenky 

a svědomí

 

v tom domě 

věčná bárka snů

proplouvá všemi pokoji

a okny pravdy dokořán

zavoní vánek

 smíření

 

zde nevládne žádný stres

jen tichý příliv dumavý

co stoupá vzhůru sklepením

po půdu tkanou

hvězdami

 

samota vědomí

tam já chci zpět

kde nic netrápí  nebolí

a zabodnuté střípky vzpomínek

ve starých zdech

už zarůstají břečťany

 

 

 

 

 

Autor Móny, 26.03.2016
Přečteno 496x
Tipy 14
Poslední tipující: Jort, bogen, Amonasr, jitoush, Nikita44, Frr, Freak, Jin&Jang, Kubíno, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sny obrůstány břečťanem nikdy nevyvanou..:-D* ST*

26.03.2016 06:51:33 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí