Múza

Múza

Anotace: ...

Na Adama chodím tuze rád,
bim, bam, bim, bam, vykračuji si to šťastně,
vidět mě někdo, tak se bude asi smát,
jenže tak nejlíp, skládaj se mi básně!
Autor Skrat, 29.03.2016
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí