Katalánské nebe

Katalánské nebe

Anotace: Jedna krátká o moji malé Katalánce.

Víno naléváš silné
a každý to ví.
Naopak v srdci ukrýváš něhu,
o které nikdo netuší.

Z hlasu zní energie i odhodlání,
jen čekáš na toho,
kdo paso doble s tebou si zatančí.

Bude to Torero,
co muletou Tě uhrane,
tomu dáš své srdce zakleté.

Vášnivá budeš jako katalánské nebe,
málokdo by nechtěl poznat právě tebe.
Autor Hantec, 31.03.2016
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: CORONATION, Móny
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí