Cizí neštěstí

Cizí neštěstí

Anotace: ...

Pochopil jsem správně milí čtenáři,
vám udělá dobře jen když mě se nedaří,
když jsou básně plné negativních emocí,
je mi těžce či bojuji s nemocí.

Vždy oceníte jenon cizí neštěstí,
těší vás, když má duše tvoří v bolesti,
Pak má má poezie správný šměr,
Když se při tom kupí kupy těl.

Já vám řeknu co teď udělám,
nejlepší dílo, které dám jen vám,
o pointě rozhodnete vy - mí zlatí,
Zabiju se, pokud vás to obohatí.
Autor Skrat, 03.04.2016
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale ne...:-(

03.04.2016 07:47:12 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí