Ukážou ti to

Ukážou ti to

 

 

Ukážou ti to

 

 

Sundají před tebou

i měsíc z oblohy

když nadejde tvůj čas

 

ukážou ti to

 

bleskem tě roztaví 

uvnitř!

 

Ukážou ti to

 

jak malej ratlík

se hrůzou budeš třást 

 

a jenom zemřít 

přát si budeš nejvíc

 

Ukážou ti to

 

svět vypadne ti z rukou 

zlomí se v kusy

a nezbude z něj vůbec nic!

 

Běžíš, jak blázen 

hledáš nový smysl bytí

a zakopáváš o měsíc

, ,

 

 

Autor Móny, 04.04.2016
Přečteno 452x
Tipy 10
Poslední tipující: Mácha, MARKO, Jort, bogen, Amonasr, poeta, Nikita44
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí