Se mnou

Se mnou

Anotace: -

Svetlem pohlcena,
noci svazana,
spim za zpevu ptaku,
bdim za ticha noci.

Prochazis mnou celou,
ikdyz tu nejsi,
citim tvuj horky dech,
Tve paze vsudepritomne.

Pod vlivem prizraku,
vzpominek a pranim,
hledim rusnou samotou,
skrz klidnou metropoli.

Slysim hudbu,
jenz nas pojila,
to zname souzvuci,
co tolik znamena.

Zanechal jsi ve mne stopu,
kterou nikdo nesmaze,
ukazal jsi mi cestu,
pro mne neznamou.

Stale jdu po ni,
tim smerem poznanym,
zalezi vsak jen,
zda budes kracet,

se mnou.
Autor Zrzi, 04.04.2016
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: Móny, Lioness, Jort, Mácha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí