Schizofrenia

Schizofrenia

Anotace: Polstrovaná cela byla těsná, tak opět něco uniklo...

Sbírka: Stručné verše

Vyjdi, Luno, dnes otevírají se hroby
Naber si kornout cukrové vaty
Posaď se do kouta
A sleduj, jak fext prolézá vraty

Sleduj, jak drásá, morduje a vyje
Naber si karamely, zbytečná je apatie
Neboj se, Luno, žádný strach
Stříbro plátna včas vše skryje

Teď zapomeň na bestie
Na příšery dětských snů
Volají tě kolotoče, houpej se ještě hodinu
Pak tě čeká další noční směna

Popadni svou mandolínu
Do krku nalij nálev z blínu
A opět na hrob navrš hlínu
Ať mrtvý nemá kocovinu
Ať utišíš citů vinu

Naber ještě pohár vína, polkni
Polkni pár posledních hltů
Tvého života číši poslední pozvedneme

Luno, protančila jsi půl dne a již se šeří
Obloha je prázdná
Hvězdy nikdo nestřeží
Vrať se zpět do odrazu na vodní hladině
Na kaluže
Zítra naviděnou, lunapark opět tě čeká
Nashledanou
Autor Ravena Lupus, 05.04.2016
Přečteno 390x
Tipy 2
Poslední tipující: ewon, Móny
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí