Schizofrenia III

Schizofrenia III

Anotace: Vážně tam je těsno...

Sbírka: Stručné verše

Luno, opět neodpovídáš na mé volání
Opět se s ránem vzdaluješ
A brzy chodíš spát
Sebe samotnou miluješ
Aniž bys jen dolů shlédla

Luno, skrze mříže v okně tě hledám
Nenalézám tvůj stříbřitý šat
Nemluvíš se mnou, nesměješ se
Stále zkouším tě hledat
Zachytit tvůj noční šál

Luno, hvězdy dnes zpívají, leč ty mlčíš
Utahuješ mé okovy měkce
Ty hvězdy ječí moc nahlas
Vysmívají se mi trpce
Ty nepohlédneš dolů za celou noc

Luno, ty semetriko odporná
Celý den na tebe myslím
V noci nespím
Abych tě zahlédl
A ty si svítíš do jiných oken
Autor Ravena Lupus, 07.04.2016
Přečteno 363x
Tipy 4
Poslední tipující: Móny, Jort, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí