Co má ráda, není lehké říct

Co má ráda, není lehké říct

Anotace: co má ráda? všechno nebo hravé nic ----------- Prý se s tím mám s vámi podělit, trošku předělané, oproti tomu, co to již někteří četli

Co má ráda, 
není lehké říct 

když jí naskakují vzpomínky 
na různé chvíle 
a v hlavě začne třídit, 
co bylo s některými, 
proč si je pamatuje víc 
vždyť s každým 
často  
měla ráda něco jiné


Hodně záleželo 
s kým to bylo právě 
a jak byla uvolněná 
nejen v hlavě, 
zda to bylo teď a tady 
s dojetím a něhou 
o důvěře fantazii a hrou 


a taky k smíchu s něhou dohání  
vzpomínky na nejedno 
společné békání   
nebo když zpíval jen pro ní


Ale říkat, co líbilo se - bylo -
nehodí se k odpovědi pravé 
a tak se víc ještě 
vrtá v sobě, v touhách, v hlavě 

Je tady jeden sen 
v hlubší rovině, 
který se zřejmě bude líbit 
ne jedné z mnoha žen 

Řekni ji v intimní chvíli 
a mysli to doopravdy a vážně, 
že toužíš s ní počít tvorečka 
a taky být u toho, 
když poroste v břiše 

A podmínky bys vytvořil jim rád 
by porod mohl orgasmem se stát 
a že bys taky chtěl být u toho, 
když si to bude přát, 

A že chceš společně s ní, 
s celou rodinou 
tvorečka i vypiplat 
a potvrzuj svá slova činy


co má ráda? 
všechno 
nebo hravé nic

Autor Romana Šamanka Ladyloba, 09.04.2016
Přečteno 531x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

https://www.youtube.com/watch?v=libHZJ4TRxo

10.04.2016 21:23:38 | Romana Šamanka Ladyloba

Tvoje psaní tu chybí je to jako svěží závan z hor a to vím co je páč z hor jsem nedávno dojela ;)

09.04.2016 22:32:01 | xoxoxo

děkuji, zkusím se polepšit ... :-)

10.04.2016 00:29:49 | Romana Šamanka Ladyloba

je prostě skvělá.. :)

09.04.2016 10:12:54 | Jin&Jang

děkuji :-)

09.04.2016 11:41:46 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí