Vyšší

Vyšší

Anotace: Člověk je jen nástroj

Sbírka: Probuzení

Přicházejí Vyšší 
myšlenky mé slyší
bolístky mé cítí a sluneční nití motají
 
Přicházejí Vyšší 
pracují tu s Duší ..potaji
 
Lidi v kasty rozdělí
každý sobě přidělí
duchovní hierarchie vystřídá se v posteli! 
 
Nejsvatější králi
nejtemnější pane
já chci vědět víc a copak se stane s mojí duší dál?
 
..

 

 

Autor Móny, 11.04.2016
Přečteno 558x
Tipy 10
Poslední tipující: MARKO, Frr, Kubíno, Jin&Jang, Amonasr, poeta, Pamína, Smeglofus, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí