Schizofrenia IV

Schizofrenia IV

Anotace: A ta nebeská obluda mě stále nechce vyslechnout...

Sbírka: Stručné verše

Ne, nevěřím ti, Zrádná
Vysmíváš se mi skrz mříž
Nazýváš mě nehodnými jmény
Bez kusu úcty
Bez špetky, záchvěvu emocí
Jen, lhostejnost tě živí

Jsem pouhý básník
Tančit s tebou já chtěl
Po noční obloze
Ve splynutí těl

Luno, opět mě zrazuješ!
S jiným obcuješ
A já stále vyhlížím tě
Skrze zamřížované okno
Vidím však jen tmu

Pověz, proč
Nejsem ti dost dobrý?
Nemohu sdílet tvou dávnou věkovitost?
Pověz, Luno

Načechrej si polštář
A odejdu spát
Jako každý den
Si nech o jiném zdát
Lhostejná
Autor Ravena Lupus, 11.04.2016
Přečteno 358x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Móny
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle část se mi moc líbí!
... Jsem pouhý básník
Tančit s tebou já chtěl
Po noční obloze
Ve splynutí těl ...

13.04.2016 09:16:21 | roztoč_v_mé_hlavě

Jsem rád, že se líbí.

13.04.2016 12:32:50 | Ravena Lupus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí