Ceny závratně stoupají

Ceny závratně stoupají

Anotace: V kavárně se naučíte ledacos.

V kavárně nasávám podstatu života.
Kolik stojí manikúra v Praze?
Je to hodně důležitý.
Asi tak nějak jako kyslík.
Znáš to.
Bez toho se neobejdeš.

Červeně rudé rty objímají cigaretu.
Není nad svobodu.
Nehty v barvě pouštní růže zdobí výrazně modré ornamenty. A zlato k tomu.

Mám ráda zlato. Říkej mi tak.

Všude ticho. A hluk.
V rádiu hlásí něco o přestřelce.
Madam s hadí kabelkou odchází. Už se tu necítí bezpečně.
Sloupl se jí lak.

Život je problém.
Velký.

A to je právě problém.
Autor KlaraKimberlyViznerova, 15.04.2016
Přečteno 242x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak..ty laky stojí za ***

15.04.2016 01:57:54 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí