Kousek lesa

Kousek lesa

Anotace: ..

Koupil jsem si kousek lesa,
znám tam každý zvuk i list.
Když nálada pouze klesá,
chodím si tam třeba číst.

Nebo ležím a zírám si,
až mám skoro v slzách krev,
mezi stromy vybírám si
vhodné dřevo na rakev.
Autor el sereno, 20.04.2016
Přečteno 274x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Frr, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí