Šel za svým cílem

Šel za svým cílem

Anotace: -

Šel za svým cílem, koupil si pivo,
pro dnešek alkohol, buď jeho krmivo,
šel za svým cílem, koupil si doutník,
poté šel za dívkou, i když je proutník,
šel za svým cílem, vsadil pár tisíc,
dodneška splácí je, už je to měsíc,
šel za svým cílem, koupil si prase,
manželka utekla, ale maso má zase,
šel za svým cílem, vykradl banku,
poté se rozvedl a vzal si Hanku,
šel za svým cílem, pročistit septik,
miloval pořádek, byl trochu etik,
šel za svým cílem, zapálil les,
shořel tam houbař a jeho pes,
šel za svým cílem, otrávil přehradu,
a poté zmrzačil sousedskou zahradu,
šel za svým cílem, bojovat za lidská práva,
od těch dob ho každý miluje, i jeho kráva,
šel za svým cílem, ten se však nesplnil,
chtěl by být prezident, voliče neoslnil.
Autor D3dl0z3R, 21.04.2016
Přečteno 401x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trosku mi to pripomenulo piesen od Duchona https://www.youtube.com/watch?v=v7Ex9q1Mazw

21.04.2016 13:02:46 | Romana Šamanka Ladyloba

no trochu se to podobá :3

22.04.2016 12:24:18 | D3dl0z3R

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí