do vetra

do vetra

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=Ceup8anv94A

  myslela som
  že ťa počujem kričať
  bež
  bolo to živé
  po toľkých rokoch
  po jednom kilometri
  a deväťstosedemdesiatych dvoch metroch
  som sa prebudila
  so saharou v ústach
  všetko bolo tak prázdne

 

  dialógy s mŕtvymi
  mi idú najlepšie
  pri káve s najbližšími mlčím
  nedá sa to porovnať
  mám malý diár
  do ktorého si zapisujem každý sen
  pretože neviem rozoznávať skutočnosti 
  je to ťažšie ako by hociktorý psychiater
  dokázal uveriť
  okrem viery v zdravý rozum
  sa strácajú časti života
  ani nie pomedzi prsty
  ale rovno cez otvorené náručia
  tečú ako víno
  ktoré sme spolu pili
  na naše výročie
  kedysi v dvetisíctrinástom
  naposledy
  .

 

 

 

 

 

Autor maliska, 21.04.2016
Přečteno 394x
Tipy 33
Poslední tipující: Vašek Špongr, Akrij8, enigman, AndreaM, JR, zdenka, Luky-33, jitoush, Móny, Avola, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako živé...

03.10.2016 15:44:19 | enigman

Osobně více sním než žiji. A vím, že se mi to jednou spojí. Je to skvělé. Fakt.

25.09.2016 22:15:46 | VEDz RVAHEs

...fakt je v tom často velkej zmatek...sen či realita...

21.04.2016 19:27:21 | Jort

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí