Z obchodu žiletek

Z obchodu žiletek

Anotace: Předmětné i bezpředmětné výzvy života...

Po smrti přichází zas život.
Tak nějak sladce.
Je to pech, motat se v tomhle kruhu.

Nemůžu bejt výjimka?

Radši bych to peklo.
Nikoho nespálím o nic víc.
Tak jdeme hřešit.

Po smrti přichází zas život.
Tak nějak hořce.
Je to pech, motat se v tomhle kruhu.

Nemůžu bejt výjimka?

Radši bych to nebe.
Nikoho neštvu nijak víc.
Tak jdeme domů.

Žiletku doprovází život.
Někde se o tom mluvilo.

Mně ji neprodali.


Tak snad příště.
Autor KlaraKimberlyViznerova, 29.04.2016
Přečteno 267x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, Nikita44, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí