Náplavka..

Náplavka..

Anotace: .

......................
..............
......
...
.





Udeřil jsem a pak a pak
poskočil směrem k zemi
chtěl jsem být pták, ale
ale dnes, tak těžko je mi

Podíval jsem se vzhůru
a prožil to co děti když
zažívají svou první můru
a chtějí být rodičům blíž

Byl jsem na dně svého dna
zla a hořel jsem touhou pomsty
těžko bylo mi poslouchat
hlasy tebe a nevhodna

Dopady těžké jsou a co teprv slova
popadl bych longboard kdybch měl
a jel pryč z ulic tvého kocourkova
kdybych se za nás lidsky nestyděl

Noci jsou těžší něž zvadlá rána
a mě zmátla má ješitnost
bez padáku v roli paragána
na věčnost.

.............................

......................
.............
..
.
.
.
.
.
.
.
.
mrdat
Autor Roger, 08.05.2016
Přečteno 357x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Móny, Amonasr, Frr, Jin&Jang, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle se mi líbí nejvíc :)

Dopady těžké jsou a co teprv slova
popadl bych longboard kdybch měl
a jel pryč z ulic tvého kocourkova
kdybych se za nás lidsky nestyděl

09.05.2016 06:53:13 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí