Nevymanění

Nevymanění

Anotace: Svět je místem zkoušek

Sbírka: Probuzení

 
Jemnocit
zmírá zdařile  tíhou hmoty 
obtěžkanou 
principy 
 
pro nic
 
Ambice 
věčný hlad  válcují dravě
tlamy dokořán 
když ukusují
 
pro nic
 
Běžci v procesu 
nevymanění  jedou v roli
v kapse kudla
by bodla
,,
 
A zas ega 
vzhůru letí a tmu šíří 
věční slepí
 
na nic 
 
 
Autor Móny, 09.05.2016
Přečteno 478x
Tipy 14
Poslední tipující: Zrzi, Petbab, Jort, Kubíno, Amonasr, Frr, Jin&Jang, Mácha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí