Listy raší

Listy raší

Anotace: listy raší, blbost plaší..

Listy raší bez výmluvy.
Taková je touha žít.
Možná se pak dotknou duhy,
třeba budou z mraků pít.

Listy raší bez výmluvy,
do všech stran se snaží čnít,
aby mohly jejich stromy
kořeny si zastínit.

Listy raší bez výmluvy,
taková je touha žít.
Listy raší bez výmluvy,
nechtějí si ublížit.
Autor el sereno, 14.05.2016
Přečteno 326x
Tipy 8
Poslední tipující: Kubíno, Jort, Jin&Jang, Romana Šamanka Ladyloba, Móny
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí