rozsedlina

rozsedlina

Anotace: ..

 

 

 

dnes ráno

si kýchnul náš vztah

jakoby naposledy

 

pak ještě podruhé

a třetí:

 

stále mě do čehosi nutíš

 

byť vakuum mezi námi

nedoslýchá

 

kdybys

možná

jen naznačila

jen zaťala úsměv

 

měl bych pak sto chutí

 

 

žádnou však

na kýchnutí

 

 

 

Autor gemini, 18.05.2016
Přečteno 321x
Tipy 6
Poslední tipující: MARKO, A42, Amonasr, Pamína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí