Mrtvý strom

Mrtvý strom

Anotace: Stromy jsou jako lidé

O jak divno mi je
Jak když tíha mé kořeny nahnije
Jak kdyby konec měl už být...
těžkne mi koruna..
Možná je čas odejít...

To třísky v mých větvích lámou se
Bez hnízd holé jsou
A kdo by chtěl jen tak opřít se...
Toho nepohladím korunou
Autor Liduška, 28.05.2016
Přečteno 423x
Tipy 5
Poslední tipující: Jan Urban, tato22, Katherin Bidmonka, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jejda, to je ale krásně vykreslená chmura. Moc se mi líbí.

04.08.2016 22:59:36 | Jan Urban

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí