A JÁ UŽ TEĎ VÍM

A JÁ UŽ TEĎ VÍM

Anotace: ...

Život se žene, jako rozbořená řeka,
sotva někdo z nás zastaví čas.
Přitom budoucnost je v nedohlednu,
a přesto se v mžiku s přítomnosti stává minulost.

A když se ztiším, slyším ozvy svého srdce.
Je to jen sen?. Ne, dýchám – tudíž žiji.
Však bojím se, že můj konečný výdech nebude,
to poslední, co udělám.

A já už teď vím, že se nechci vrátit, už nikdy.
Autor PIPSQUEAK, 06.06.2016
Přečteno 358x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, Romana Šamanka Ladyloba, Kubíno
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...velmi často pramálo zaleží na tom, co chceme...

08.06.2016 15:16:46 | Jort

Máte pravdu, ale mně na tom záleží...*;)

08.06.2016 18:58:56 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí