VUT 1989

VUT 1989

Anotace: Ukončení studií na VUT Brno 1989.

Splnil jsem studentskou nej,
lahev vína a diplom mám.
S rodiči tiše pláčeme,
zvedáme společné břímě,
konečně žít začínám.

Vděk snoubí se s titulem Ing.,
leč radosti málo jest.
Já zkouším se dále posunout,
přesto jsem zrazen,
tak proč stoupám výše do nebes.

Ztrácí se pocity vzruchu,
myslím na další cíl.
Lehce se nadchnu pro vše,
co přinese uznání,
radost se nedělí, já vím.

Hurááá, pane inženýre.
Autor Petra1981, 11.06.2016
Přečteno 304x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí