Myšlenky

Myšlenky

Anotace: ...

Proudí hlavou bez přestání 
dobrý nápady i ty špatný 
záhadou je proč těch špatných je většina 
a těch dobrých asi tak sestina 
jsem ale rád že mi hlava funguje 
horší by bylo kdyby ne 
v takových případech je ale člověk ve svém světě
nic ho z něj nevyvede 
a to bych si někdy přál vypnout a neřešit nic 
mít v hlavě myšlenkový peace 
stane se to někdy ? 
to je otázka zřejmě na věky 
jsem šťastný za to jaký jsem 
nelíbí se ti to ? 
smůla je mi to líto 
ale každopádně jsem rád za ty co útoky myšlenek vydrželi
a mockrát díky že jste ze mě dosud nezešíleli....

 

Autor Pear, 17.06.2016
Přečteno 366x
Tipy 3
Poslední tipující: Pamína, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí