Barcelona

Barcelona

Anotace: O dávné cestě za slávou.

Já a ty jsme volní,
přesto svázáni cestou.
Vybrali jsme si Barcelonu,
kde těžká křídla povyrostou.

Dnem i nocí v zápřahu,
stavíme bohémský stadion.
Olympiáda sláva jest,
my s vlastním rekordem,
zhasneme lampión.

55 tisíc vzteklých diváků,
to jsou ty ozdoby Montjüic.
Pot a křik zahoďme,
vracíme se do Czech republic.
Autor Petra1981, 17.06.2016
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí