Letec

Letec

Anotace: ...

 


Kdybych tak měl své letadlo a byl letcem 
nahodil bych motory roztočil vrtuli a řek bych vznes se
letěl bych si volně jako pták
až tam někam do oblak 
byl bych lehký jako pírko 
nic by mně netížilo 
letěl bych do dáli za sluncem 
zapadajíc za horizontem 
a na tváři s širokým úsměvem 
bych si pomyslel 
není to nádhera dívat se na svět z výšky ? 
proč si jen klademe různé pasti a nástrahy 
lepší je snad žíti v míru a pokoji 
proč to tak není 
lidé se zkrátka těžko mění.....

Autor Pear, 18.06.2016
Přečteno 431x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí