Vidím tě

Vidím tě

Anotace: . . .

Vidím tě

 

 

vidím tě -

                             vidím tě všude

                                                               snad navěky to bude . . .

já tomu věřím -

a v noci když nespím

                                                         v té tmě černočerné -

          vidím tě kdekoli

                                jsi se mnou stále -

                                                    v obrysech, stínech -

 

                                                              

                                                                         v čemkoli . . .

 

 

vidím tě -

                            jenom já sama

                                                           jsi moje záchrana . . .

ta - co denně bolí -

a jednou se zacelí

                                                        má duše roztrhaná -

      já věřím potají

                             budeš tu napořád -

                                        vždyť stíny ty -

 

                                                                  

                                                                                        neumírají . . .                                      

                                         Vidím tě                     

 

                    

                                                                                        

 Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts

 

 

 

 

 

 

 

Autor Fany, 07.07.2016
Přečteno 385x
Tipy 16
Poslední tipující: martinaV, JSJ, Amonasr, Kubíno, milan nov, Frr, Philogyny1, Sanneke, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Spatřit všude kam se podíváš a přitom nic nezmůžeš, to je pocit...

07.07.2016 22:53:10 | Kubíno

Dík za zastavení . . .

08.07.2016 06:36:56 | Fany

:) stány neumírají ... jen časem trochu blednou:)*

07.07.2016 08:32:24 | Ragnell

Díky Ragnell za povzbudivá slova :-).

07.07.2016 10:10:29 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí