Pohled do nitra

Pohled do nitra

Anotace: ..a co vyvolává...

Někdy bych se chtěla ztratit v Bermudském trojúhelníku

schovala bych se tam ve skulině

a pozorovala, jak čas se valí líně

a přemýšlela o tom, co v duši mám

chatrný obal, plný tržných ran

 

Viděla bych ženu, co jí není k smíchu

dívá se na svět zpovzdálí

a sleduje, kde její stopy zůstaly.

Našlapuje tiše, ta žena bledá

rozhlíží se a říká si - běda

za láskou chtěla jenom jít

nebořit mosty, jen tak trochu žít

 

Za to teď zaplatí, však ona ví

duší svou plnou obavy

 

Autor JSJ, 18.07.2016
Přečteno 385x
Tipy 12
Poslední tipující: jitka.svobodova, MA t HA, Kubíno, zdenka, Frr, Fany, Jin&Jang, Amonasr, jondys, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pozdní lítost?:-(

15.10.2016 17:34:45 | Kozoroh 1

Jo, jo, za všechno se musí zaplatit . . . :-(

18.07.2016 17:32:17 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí