Závislost

Závislost

Anotace: ...

 Nastává zase ta prokletá chvíle

klepou se ruce, pot stéká po těle 

nevím jak dlouho to ještě bude trvat 

chci svojí dávku nemohu čekat 

jsem závislý bojím se přiznat 

ale co na plat, je to tak! 

 

Chci zas pocítít tu slast rozlevající se po těle 

chci být v tom světě okamžitě!!

prosím já chci zpět nemohu nemohu to vydržet 

ještě chvíli a mohl bych zešílet!

 

Co že je ta moje droga? 

na tuhle žádná tvrdá nemá

chcete pozvat do mého světa?

...ale no tak vy už v něm jste

cítím jak žilami putuje, dávka  poezie 

 

Autor Pear, 28.07.2016
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, MiMiKa, Amonasr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Závěr se mi opravdu líbí...cítím jak žilami putuje, dávka poezie.

18.12.2021 22:05:55 | mkinka

děkuji :)

03.01.2022 11:23:07 | Pear

Ať ji máš vždycky po ruce! ;-)

29.07.2016 11:45:22 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí