Beze mě

Beze mě

Anotace: -

,,Vono se to beze mě taky jednou neposere"
řekl primář chirurgie, inu ruka ruku myje,
dokonce i ve chvíli, kdy mu umírala babička,
stejná to byla rutina, cigárko a kávička,

,,vono se to beze mě taky jednou neposere"
řekla generální atomové elektrárny,
v celém Tokiu tma, že se ani pes nenažere (nebo něco jinýho klidně),
horší snad než fronta na banány,

,,vono se to beze mě taky jednou neposere"
řekl spící politik, jindy též cholerik,
při patové situaci v důležitém referendu,
raději spánek, nežli výlet do sněmovny na čumendu,

,,vono se to beze mě taky jednou neposere"
řekl si stěžejní headliner Rock in Ria,
většina lidí dva dny spávala u pódia,
prdím vám na to, ať vám radši hraje Sia,

,,vono se to beze mě taky jednou neposere"
slýchávám to od ostatních dnes a denně,
a proto i já mám právo jednou výjimečně,
prdnout si na práci a raději venčit štěně.
Autor D3dl0z3R, 28.07.2016
Přečteno 441x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Fany, Marsinka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vtipné :-)!

29.07.2016 06:47:29 | Fany

díky :)

29.07.2016 08:17:48 | D3dl0z3R

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí