Bez myšlenky

Bez myšlenky

Jsou teplé noci a studená rána
bojím se vkročit, dál do neznáma
za krátko člověk pomalu zblbne
blbě se cítí a nakonec ztuhne.

Rozkol je zločin marnosti mysli
člověk furt přemýšlí a nic nevymyslí
marně se snažit vystoupit z davu
vypnout svou hruď a narovnat bradu.

Úkroky vpravo a úkroky vlevo
stejně jen stojíš jak tvrdé dřevo
chmury tě neminou najdou svůj cíl
iluze rozplynou a kde jsi byl.

Na skladu není už žádná myšlenka
v duši zbyl smutek jak vyschlá řasenka
a na konci dne, kdy všechno se ztemní
ustlal sis na dně bez možnosti snění.
Autor Ďábel sám, 02.08.2016
Přečteno 274x
Tipy 1
Poslední tipující: Fany
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ššššš

02.08.2016 19:02:42 | Romana Šamanka Ladyloba

Tak to teda nesouhlasím, na skladě máš hezký myšlenky :-)!

02.08.2016 13:07:38 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí