Dúfam, že mám ešte čas nemať rozum

Dúfam, že mám ešte čas nemať rozum

Anotace: V zrkadle postava, životom otráveného hovada.

Vysrať sa na tvoje názory.

Maj si ich.

Na tvoje zásady.

Tie mi nikdy nešli do hlavy.

Na tvoje problémy.

Rieš si ich.

Alebo kašli na ne.

Ako ja...

A potom sa nimi kochaj,

keď sú pekne na hromade.

 

Nechcel som tu byť.

Nechcem sa podriadiť.

Mňa nezaškatuľkuješ,

snaž sa koľko chceš.

 

Mám ešte čas nemať rozum.

Ešte chvíľu...

Tak dajte pokoj.

Všetci si po svojom bežte.

 

Zalezte beštie.

 

Raz ten čas príde, a ja sa zaradím...

Alebo sa obesím, pod vlak skočím,

utopím.

Na rozhodnutie mám čas ešte.

 

Ale ako ten čas letí,

to uvedomenie že si v zovretí,

a  čoho si sa tak bál

sa práve deje ti.

 

Že tie sračky ktoré si odsudzoval minule,

ti práve idú z papule.

Irónia zasratého života.

Ani v sebe samom istota.

 

Nikto ma nepripravil na túto situáciu...

Nečakaj odo mňa nejakú reakciu.

Plakať nemienim,

smiať sa nehodí,

nasierať sa mi za to nestojí.  

 

V zrkadle postava,

životom otráveného hovada.

 

Otázkou ostáva,

ako mám s niekým iným byť,

keď nedokážem samého seba pochopiť... 

Autor MA t HA, 07.08.2016
Přečteno 332x
Tipy 7
Poslední tipující: Kubíno, Frr, bogen, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten čas, kdy se od člověka očekává... ale proč se na to nevykašlat ;-).
Stejně si myslím, že každý ten rozum má a využiješ ho ve chvíli, kdy ho budeš nejvíc potřebovat ;-)

09.08.2016 17:15:50 | Kubíno

Je pravda, že rozum má skoro každý... Ale kľúčové je to, v akej situácií ho používame. (+ vďaka za tip) :D

09.08.2016 18:30:58 | MA t HA

chce to jen si občas říci-já se taky fakuju...:-)):-D*

08.08.2016 20:44:41 | Frr

Na všechno se nakonec musíme připravit stejně sami ;-) A čas nemít rozum je myslím až do smrti - záleží na každém, jak s ním naloží ;-)

08.08.2016 00:04:05 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí