Víra, co zabrat dostala

Víra, co zabrat dostala

Anotace: ...

Uvěřit slovům jsem chtěla

chytnout ten záblesk citu

a tak jsem dostala

co dostat jsem měla

dýku vraženou do hrudníku.

 

Uvěřit vyznání jsem chtěla

obalit se endorfiny

však, co z toho zůstalo..?

snad jen v duši splíny.

 

Uvěřit mužům jsem chtěla

a nepřišlo nové poznání

jen utvrzení, že Mars Venuši dohání

a především pak ve lhaní.

 

A tak Láska, co hory přenáší

nepřinesla mi extázi

ale Víra zůstala

i když jsem Boha zklamala

a v Naději chci žít

že další dny přinesou mi klid.

Autor JSJ, 11.08.2016
Přečteno 299x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Nikita44, Philogyny1, Ormissia, Fany
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě přinesou . . . :-)!

11.08.2016 07:57:24 | Fany

Děkuji, v duši své nový mír buduji...

11.08.2016 07:58:51 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí