Nádoba strachu

Nádoba strachu

Anotace: Sloboda kde si? Očakávania takto klesli.

Dusenie sa vo svete
aj lietanie na kométe
žitie v tlakovej nádobe
i žitie v slobode
obmedzenie zo strachu
mať povahu plachú
túžby na dlani
ale ciele na pláni
zachádzaš hlbšie do nádoby
kométa sa rúti do záhuby
ktosi urobí pevný chmat
to je šach mat
Sloboda kde si?
Očakávania takto klesli.
Autor Nina Nanská, 14.08.2016
Přečteno 287x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí