Ať žluna mi vyklove oči

Ať žluna mi vyklove oči

Anotace: Ať žluna mi vyklove oči Když vidím padlé dobré muže  

Ať žluna mi vyklove oči

Když vidím padlé dobré muže

 

Ať žluna mi vyklove oči

Když vidím dvacetileté vůdce

 

Ať žluna mi vyklove oči

Když vidím jak český národ sám sebe ztahuje z kůže

 

Ať žluna mi vyklove oči

Když vidím, že cizák je státu bližší než jeho vlastní dítě 

 

Ať žluna mi vyklove oči

Když vidím bílého bez přístřeší a cígana s plnou taškou sladkostí 

 

Ať žluna mi vyklove oči

Když mistr z člověka robota dělá

 

Ať žluna mi vyklove oči

Když náplní politika je usínát s plným břichem u oběda

 

Ať žluna mi vyklove oči

Když závoj černý v obchoďácích na podlahy dopadá

 

Ať žluna mi vyklove oči

Když vidím, že nadaný je průměrnými zatracovaný

 

Ať žluna mi vyklove oči

Když smyslem života se stávají peníze

 

Ať žluna mi vyklove oči

Když tímhle světem jdu …

Autor Portos-Edgar, 21.08.2016
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: Ormissia
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná pravda, cítím to podobně. Někdy lituji, že jsem se nenarodila dřív, když býval svět ještě normální. . .

21.08.2016 22:42:30 | Ormissia

:)

22.08.2016 16:32:47 | Portos-Edgar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí