Podzimní

Podzimní

Anotace: Čekání na podzim

PODZIM
Už nám to pomalu začne
listí bude rezivět..
A vůně té krásy lačné
pohladí březový kmen, jak hřbet..

Už vám to pomalu začne..
Shodíte šat
Co od jara směl rozkvétat..
Těšíme se
až zas přijdeme do léta...
Autor Liduška, 31.08.2016
Přečteno 568x
Tipy 5
Poslední tipující: Fany, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí