Černobyl

Černobyl


Noci nám zchladly stejně jak rána
oblohu kdosi začernil
byla jsi krásná zvídavá dáma
ze vztahu stal se Černobyl.

Nerad se vracím, kde je mi smutno
nerad se pachtím životem
ze všeho mi je divně a blivno
a náš vztah stal se bankrotem.

Co k tomu dodat jsme zamořeni
špatnými slovy i činy
své srdce máme uzamčeny,
kde se však vzaly příčiny.

Nebyl jen výbuch, tak jak to bývá
pomalu byli jsme tráveni
co k tomu dodat už nic nezbývá
byli jsme oba sraženi.

Nemůžem žít již vedle sebe
nemůžem dýchat stejný vzduch
kolem nás chlad, och jak to zebe
vztah neobnovíš bez poruch.
Autor Ďábel sám, 01.09.2016
Přečteno 402x
Tipy 14
Poslední tipující: Dreamy, Kubíno, Romana Šamanka Ladyloba, Frr, Malá mořská víla, Anagstrema, Fany, jitka.svobodova, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí