Oddaná

Oddaná

Anotace: ...

Oddaná

 

 

Jsi pořád se mnou,

už od chvíle,

co jsem se narodila.

Zůstáváš věrnou,

o tobě říct se nedá,

že by ses nehodila.

 

Můžeš být zákeřná,

jindy zas, jak kotě hravá.

Neptám se, nepátrám,

kdo "klíček" ti ke mně dává.

 

Stejně tak, jsi chtěná,

jak nechtěná ...

Stává se, že nevím

co naznačit chceš,

co to znamená.

 

Nikdy nejsi sama,

jsou vás zástupy

a na konec jich,

mé oko schopné

není dohlédnout.

 

Někdy se ti bráním,

jindy zas tobě těžké není

a nic jiného nechci,

než podlehnout.

 

Do očí slzy vháníš mi,

slzy radosti, i ty,

co smutku jsou rodinou.

Nebráníš mi

a klidně bez vysvětlení,

necháváš mě jít ...za jinou.

 

A vůbec netuším, jak vypadáš,

jestli staře nebo tvář máš,

jak mladá dívenka.

Jen čím jistá jsem si,

jsi má, ne jediná

.......myšlenka.

 

Autor Dreamy, 13.09.2016
Přečteno 463x
Tipy 15
Poslední tipující: Krahujec, mirecek, Jin&Jang, Amonasr, zdenka, Frr, Fany, VEDz RVAHEs, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Byl jsem napnutý až do konce až mi z toho praskly kšandy, úžasně napsané

13.09.2016 21:54:54 | klaun

:-) A co opasek, znáš? Když tě nebudou zrovna tížit tlaky podobné těm ze tvých veršů, mohl by další čtení vydržet....-))

14.09.2016 14:25:34 | Dreamy

Dobře vyhmátnuté

13.09.2016 13:16:35 | VEDz RVAHEs

Díky...hmátla jsem do starších. Hezký den. :-)

13.09.2016 13:22:37 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí