Hra na pravdu

Hra na pravdu

Pojď, na pravdu budeme si hrát
cestovat časem a vídat své omyly
nebudem muset o ničem lhát
i tak by nás na kříž křesťané přibili.

Pojďme sledovat co s námi se dělo
promíjet historii ty nevděčné činy
to co se stalo a to co nás změnilo
ať už jsme vinný nebo bez viny.

Nimrat se v blbostech co nikam nevedou
sledovat stopy, které s časem zmizely
zpětně se ohlídnout za naši dobou
když byli jsme mladí s rychlostí gazely.

Pojďme si zatím starým splínem
který nás svedl až ke konci cesty
za tou cestou či osudným činem,
který nám rozdal záchranné vesty.
Autor Ďábel sám, 20.09.2016
Přečteno 288x
Tipy 10
Poslední tipující: JSJ, Romana Šamanka Ladyloba, Lioness, Iva Husárková, Frr, jitka.svobodova, Dreamy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ďáble, za záchranné vesty jsem Ti vděčná... hlavně, aby vystačily... moc se mi to líbí. Krásný den. :-)

21.09.2016 03:45:44 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí