Poslední kapka

Poslední kapka

Anotace: vzpomínka na obraz-jedná se o poslední kapku vína v číši, na kterou upírá žena zoufalý pohled

Poslední kapko neodcházej

vypít Tě, byl bych blázen

 

V poslední kapce hodně síly může být

přátelství je v ní uchováno

smích, co naplňuje každé ráno

radost, co ještě neodchází

a život....

který do mě s Tebou-kapkou vchází

 

Poslední kapko zůstaň se mnou

než mi Tě temné síly vezmou

 

Tys moje naděje

že život ve mně ještě je.

Autor JSJ, 29.09.2016
Přečteno 316x
Tipy 8
Poslední tipující: Kozoroh 1, Amonasr, Kubíno, Fany, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dostal jsem chuť pít to vzácné víno. Nebyla by láhev za jeden tip?

29.09.2016 21:12:20 | klaun

Svou poslední kapku si musí vypít každý sám. Aspoň tak já to v hlavě mám....
Za tip děkuji :)

30.09.2016 06:30:36 | JSJ

:-) Tak ať je sladká a plná poznání

30.09.2016 06:35:22 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí