Vždyť nemusí být příště

Vždyť nemusí být příště

Peklo je prokletím nebe
život se schovává za smrt
jednokolejkou nás vede
spěchá jak závodní chrt.

Smrt je věčná oproti životu
můžeš mít úspěch i peníze
ač v pozadí nebo na hrotu
nic nespěje k remíze.

Kde je ten důkaz zrození
kde je ta karmická zátěž
do života jsme vhozeni
věřím, že to už chápeš.

Příliš mnoho otázek
však málo odpovědí
do duše vehnalo vztek
a rudě zatáhlo hledí.

Neustupuj svojí tužbě
drž se jí jak klíště
zkus se tvářit mužně
vždyť nemusí být příště.
Autor Ďábel sám, 30.09.2016
Přečteno 296x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten závěr nemusí být příště je hodně silný a hluboce pravdivý.

24.01.2024 03:52:23 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí