Každý je...

Každý je...

Každý je svého štěstí strůjce
můžeš být nýmand nebo vůdce
můžeš být pán a nebo kmán
milovat Ježíše či žít pro Islám.

Každý má svůj vlastní handicap
vždycky však müžeš objevit svět
který se v tobě uvnitř skrývá
kde proudí pravá božská síla.

Je těžké s něčím v sobě bojovat
obzvláště máš-li to hodně rád,
ale pokud cítíš, že to není správné
změň to! však není to snadné.

Kdo pak ti radu dá, kdo pomůže?
Jeho svátost či Řád růže
nespoléhej vždy na rady
dej si svých pět dohromady.

Až budeš na dně v hloubce vody
uvědom si co tě bolí
nenech srdce umlknout
jen tak můžeš uniknout.
Autor Ďábel sám, 07.10.2016
Přečteno 295x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, Iva Husárková, Fany
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prvni strofa se mi asi libi nejvic

07.10.2016 14:26:59 | Romana Šamanka Ladyloba

Moudrá rada, děkuji za ni. Otázka: čtyři nestačí...? :-)

07.10.2016 11:44:13 | Iva Husárková

Čtyri je málo. Kolik máš smyslů? :)

07.10.2016 18:42:38 | Ďábel sám

tak tak :-), je dobré používat s v ů j rozum, to se mi líbí :-)!

07.10.2016 07:07:09 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí